Takeaway module klaar

Veel horecagelegenheden maken op dit moment gebruik van een combinatie van gasten ontvangen en de mogelijkheid om maaltijden te laten bezorgen / afhalen. Om hierop in te spelen biedt Lurch een takeaway module.

De invloed van de Corona crisis op de horeca

Door de verplichte sluiting van de horeca tijdens de corona crisis, zijn veel ondernemers gestart met het bieden van afhaal- en bezorgmaaltijden. Op deze manier konden ondernemers hun gasten voorzien van heerlijke maaltijden voor thuis.

Je begrijpt dat het plaatsen van bestellingen niet handmatig bijgehouden kan worden. Om op een efficiënte manier afhaalmaaltijden te kunnen verzorgen, is het van belang om gebruik te maken van een systeem waarin je alles kunt vinden over je afhaalbestellingen.

Ontevredenheid over huidige afhaalmodules

Uit gesprekken met lokale horecaondernemers is gebleken dat zij niet alleen ontevreden zijn over huidige reserveer systemen maar ook over de huidige afhaalmodules. De systemen kunnen niet gekoppeld worden aan hun reserveringssysteem of beschikken bijvoorbeeld niet over de mogelijkheid om een maximaal aantal bestellingen per tijdslot in te stellen.

Takeaway module van Lurch

Naast restaurantreserveringen komt Lurch binnenkort ook met de mogelijkheid om afhaal- en bezorg bestellingen te integreren. De module is af maar wordt op dit moment nog getest om de laatste puntjes op de i te zetten.

De module bevat onder andere de mogelijkheid om bezorgkosten te rekenen en voorkeuren op te geven voor het binnenkrijgen van bestellingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maximaal aantal bestellingen per tijdslot en hoe ver je van te voren kunt reserveren.

Mogelijkheid om de takeaway module in- en uit te schakelen

We begrijpen dat je in de drukke zomermaanden mogelijk geen tijd hebt om naast het runnen van je restaurant ook afhaalmaaltijden te verzorgen. Daarom biedt Lurch de mogelijkheid om de module maandelijks aan of uit te zetten. Op deze manier kun je zelf bepalen wanneer je wel of niet de mogelijkheid biedt om bestellingen af te laten halen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Lurch Restaurant Reservations? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen
 

Fulltime webdesigner ven SEO specialist. Werkzaam bij De Webmakers sinds 2000.

Cor Riezouw Webmakers