Zo begin je met het gebruiken van Lurch Restaurant Reservations

Het hebben van een reserveringssysteem voor restaurants brengt verschillende voordelen met zich mee. Voordelen zijn bijvoorbeeld meer overzicht, 24/7 inzicht in reserveringen en een beter personeelsmanagement. Lurch Restaurant Reservations is zo’n reserveringssysteem. Wij leggen je uit hoe je begint met het gebruiken van Lurch. 

Aanmelden voor Lurch Restaurant Reservations

Misschien ben je ons wel tegengekomen op Facebook of op Google, of heb je via via gehoord over ons restaurant reserveringssysteem. Hoe dan ook: je bent op deze pagina gekomen omdat je je wilt aanmelden voor Lurch. Doe dat via onderstaande button en vul de gewenste gegevens in.

Aanmelden voor Lurch
 

Het instellen van je restaurant kan beginnen..

Je hebt je aangemeld voor Lurch, gefeliciteerd! Het instellen van je restaurant kan beginnen. Maar waar begin je? Wij snappen dat het lastig kan zijn, elk begin is moeilijk. Daarom helpen wij je een stukje op weg! 

1. Stel de eigenschappen van je restaurant in

We beginnen bij de basis en dat is het instellen van de eigenschappen van je restaurant. Deze vind je in het menu onder ‘Eigenschappen’ en bewerk je aan de rechterkant bij het potlood.

De eigenschappen zijn opgedeeld in verschillende tabbladen: algemeen, reservering, afbeeldingen, aangepaste teksten, e-mails, SMS, arrangementen en reviews. Vul hier de gevraagde gegevens in: de sterretjes geven aan welke gegevens vereist zijn om een restaurant in Lurch te kunnen beheren.

Restaurant eigenschappen instellen

2. Voeg de ruimtes en tafels toe

Nadat je de eigenschappen van je restaurant hebt ingevuld, komen we aan bij het volgende punt: de ruimtes en tafels. In dit onderdeel begin je met het toevoegen van de ruimtes. Beschikt jouw restaurant bijvoorbeeld over verschillende afzonderlijke ruimtes, een serre of een buiten terras? Dan kun je deze apart toevoegen als ruimte. Als je enkel over een binnenruimte beschikt dan voeg je deze als enige ruimte toe. 

Vervolgens kun je de tafels per ruimte gaan toevoegen. Geef deze tafels een naam (bijvoorbeeld het tafelnummer) en vul in hoeveel personen er aan de tafel passen. 

Is dat gelukt? Dan kun je in het tabblad ‘Plattegrond’ een plattegrond per ruimte maken. Alle tafels die je hebt toegevoegd, kun je ook aan de plattegrond toevoegen. Zo kun je op een eenvoudige manier jouw restaurant nabootsen. 

 

Plattegrond Lurch

 

Tafels combineren voor grotere groepen

Wil je ook plaats bieden aan grotere groepen dan de toegestane hoeveelheid per tafel? Dan kun je tafelcombinaties maken. Hiermee geef je bij het systeem aan welke tafels gecombineerd kunnen worden zodat het systeem tafels kan combineren als de capaciteit van een individuele tafel te laag is. 

Dit kun je uiteraard ook later nog een keer doen.

3. Voeg openingstijden toe

Wat wel belangrijk is om gelijk te doen is het toevoegen van openingstijden. Je kunt eenvoudig aangeven wanneer je restaurant geopend is bij ‘Openingstijden’ in het menu aan de rechterkant. Deze tijden worden vervolgens overgenomen door het reserveringsformulier van de gasten zodat zij uit de beschikbare tijden binnen deze openingstijden kunnen kiezen.

 

Openingstijden toevoegen Lurch

 

Je restaurant is klaar om gebruikt te worden!

Na het doorlopen van deze stappen is je restaurant reserveringssysteem klaar om gebruikt te worden! Uiteraard kun je de instellingen altijd nog aanpassen op een later moment, maar voor nu kun je beginnen met Lurch.

 

Meer ondersteuning nodig?

Lukt het nog steeds niet om het restaurant zelf in te stellen of heb je vragen over andere functies van Lurch. Schroom dan niet om contact op te nemen met ons support team. Wij helpen je graag verder via de mail of telefoon óf neem een kijkje op de kennisbank.

Lurch kennisbank
 

description

Wim Bouter function