Overzicht van nieuws / blog

Openingstijden aanpassen in Lurch
Na een aantal koude maanden kunnen we stiekem weer een beetje uitkijken naar het warme(re) weer. En warmer weer betekent voorbereidingen treffen voor het terrasseizoen. Eén van deze voorbereidingen is…

FSIN: Nederlanders geven meer geld uit aan eten en drinken
Wist je dat Nederlanders meer geld zijn gaan uitgeven aan eten en drinken? De omzet van de foodmarkt is namelijk met 3,9% gegroeid tot €68,9 miljard.

Focus op gezond
Hoewel januari alweer voorbij is en de tijd van de goede voornemens achter de rug is, zijn er nog veel mensen die zich richten op gezond eten. Door de jaren heen zijn Nederlanders namelijk steeds meer…

5 tips voor een geslaagde high tea
Een high tea is dé activiteit voor een gezellige dag met je zus, (schoon)moeder of vriendinnen. Het wordt steeds populairder en daarom mag het eigenlijk niet ontbreken in jouw horecazaak. In deze blog…

Alcoholvrij is de trend van 2023
Een maand geen alcohol drinken, dát is de insteek van dry january. Ieder jaar doen duizenden mensen mee aan dit initiatief, elk met hun eigen beweegredenen. Maar steeds meer mensen willen alcohol…

Werktafel RVS voor de Horeca
Het gebruik van een werktafel RVS in de horeca is erg populair. RVS werktafels worden gebruikt in hotels, restaurants en bars. Deze tafels zijn gemaakt voor commercieel gebruik. Ze kunnen jaren worden…

Communiceer aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
De feestdagen staan alweer voor de deur en dat betekent dat het hoog tijd is voor quality-time met familie en/of vrienden. Het draait bij de feestdagen om samenzijn: of dit nou thuis óf buiten de deur…

Nu beschikbaar: Aanbetalingen voor reserveringen
No-shows vormen voor restaurants een groot probleem: restaurants hebben het al moeilijk genoeg en kunnen elke vorm van extra inkomen goed gebruiken. Daarom is het nu bij Lurch mogelijk om gebruik te…

Energiekosten besparen in de horeca
Alsof de gedwongen sluitingen tijdens de Coronapandemie er niet genoeg hebben ingehakt, krijgt de horeca ook nog te maken met hoge energiekosten. 65% van de ondernemers beschikt dan wel onder de…

5 tips om jouw restaurant voor te bereiden op de feestdagen
Hoewel november pas net begonnen is, wordt er al steeds meer gesproken over de feestdagen. Er wordt contact opgenomen met familie en vrienden en plannen worden gesmeed. Dit is dus hét moment waarop de…