Ieder restaurant richt zich op zijn eigen doelgroep: waar de een zich vooral focust op zakelijke gasten, is de ander meer gericht op de individuele gast. Dit vraagt om een andere informatiebehoefte. Om restaurants te voorzien van de juiste informatie over hun gasten, bieden wij de mogelijkheid om het reserveringsformulier te personaliseren. 

Het reserveringsformulier van Lurch

Het reserveringsformulier van Lurch heeft een standaard opbouw: eerst wordt het aantal gasten, de datum en de tijd gekozen waarna vervolgens een tabblad opent waar gasten hun persoonlijke gegevens achterlaten. 

Reserveringsinstellingen
Restaurants hadden altijd al de controle over de onderdelen aantal gasten, datum en tijd. Het is namelijk mogelijk om aan te geven uit hoeveel gasten een reservering mag bestaan, wat je openingstijden zijn en wat bijvoorbeeld de duur en de interval van de reserveringen is. Dit kun je allemaal instellen bij de reserveringsinstellingen.

Teksten
Daarnaast is het ook mogelijk om het reserveringsformulier te personaliseren met teksten. Zo kun je een tekst weergeven onderaan het ‘datum tabblad’, een koptekst die op elk tabblad wordt weergegeven én kun je optioneel een eigen tekst invullen bij het notitieveld van de gast.

Gegevens van de gasten
Het tabblad met gegevens voor gasten bestaat standaard uit de naam, het telefoonnummer, en e-mailadres. Dit zijn basisgegevens die voor elk restaurant van belang zijn.

Eerder was het al mogelijk om arrangementen toe te voegen zodat gasten kunnen doorgeven waar zij voor komen zodat jij daar makkelijker op in kunt spelen. Deze komen bovenaan dit tabblad.

Lees meer over arrangementen


De optionele velden

Maar om het reserveringsformulier verder te kunnen personaliseren, hebben wij extra optionele velden toegevoegd. Deze velden kun je vrijblijvend toevoegen aan het reserveringsformulier en zijn niet verplicht om in te vullen voor gasten. 
 

- Verjaardag
Wanneer je geïnteresseerd bent in de verjaardag van een gast zodat je iets speciaals kunt regelen, kun je het verjaardagsveld toevoegen. Maakt een gast een reservering op zijn verjaardag? Dan zie je een verjaardagstaart naast de reservering zodat je hier rekening mee kunt houden.

- Bedrijfsnaam
Komen er regelmatig bedrijven langs in jouw restaurant? Dan zou het zinvol kunnen zijn om de bedrijfsnaam als optioneel veld toe te voegen aan jouw reserveringsformulier. Onder andere handig voor het versturen van facturen.

Extra velden reserveringsformulier

- Allergieën
Ben je graag van te voren op de hoogte van eventuele allergieën van gasten zodat je hier rekening mee kunt houden? Dan kun je dit optionele veld toevoegen aan jouw reserveringsformulier. Kan bijvoorbeeld toegepast worden als je gebruik maakt van een vast menu of verrassingsmenu. 

- Woonplaats
Ben je benieuwd waar jouw gasten vandaan komen? Dan zou je de woonplaats als optioneel veld kunnen toevoegen aan het reserveringsformulier. Hier kun je bijvoorbeeld meer informatie uithalen voor jouw marketinginspanningen.

Probeer Lurch Restaurant Reservations gratis

Spreken deze functionaliteiten jou aan en wil je graag zelf ondervinden of het reserveringssysteem van Lurch aansluit bij jouw restaurant? Probeer Lurch Restaurant Reservations dan een maand gratis.

Probeer nu

Personaliseer jouw reserveringsformulier met optionele velden

Fulltime SEO specialist. Werkzaam bij De Webmakers sinds 2019.