Na meerdere aanvragen van klanten over het bouwen van Restaurant Websites, is het eindelijk zo ver! Lurch Restaurant Reservations biedt nu ook websites voor restaurant eigenaren. In deze blog leggen wij uit wat de website inhoud en welke extra diensten wij erbij kunnen leveren.

Waarom een Restaurant Website van Lurch?

Een goede website laten maken kan tegenwoordig erg duur zijn. Om deze reden besloten wij een website abonnement aan te bieden voor een laag maandtarief, zodat iedereen kan beschikken over een professionele website. Onze websitebouwers hebben een website template ontwikkeld dat volledig gepersonaliseerd kan worden. Zo kun jij zelf de teksten maken, foto’s plaatsen en de sfeer van de website bepalen zonder dat je een tussenpersoon hoeft te contacteren!

Waar bestaat de website uit?

De volgende pagina’s zijn standaard beschikbaar bij een Restaurant Website van Lurch:

 • Homepage
  De website wordt geleverd met een grote slider waar je foto’s van het restaurant of het eten kunt tonen. Deze slider wordt als eerste gezien door bezoekers, dus denk goed na welke foto’s het beste jouw restaurant vertegenwoordigen.
   
 • Over ons pagina
  Veel mensen vinden het leuk om wat meer te leren over het restaurant dat zij gaan bezoeken. Heeft jouw pand een indrukwekkende historie of hebben jullie een uniek concept? Vermeld dat op deze pagina!
   
 • Menukaart pagina
  Hier kun je gemakkelijk de menukaarten tonen. Dit kan je doen door een afbeelding te plaatsen van de kaart of je kunt het als tekst verwerken op de pagina.
   
 • Impressie pagina
  Hier kun je een foto galerij aanmaken of video’s toevoegen zodat de website bezoekers een goede impressie kunnen krijgen van het restaurant.

 

Nu beschikbaar: gepersonaliseerde Restaurant Websites


Extra inbegrepen in de Restaurant Website

In het pakket van de Restaurant Website zitten wat essentiële functionaliteiten die ervoor zorgen dat jouw website optimaal kan functioneren. Het pakket bevat daarom de volgende onderdelen:

Snelle webhosting
Het is natuurlijk belangrijk dat de nieuwe website snel en betrouwbaar is. Daarom voorzien wij onze websites van professionele webhosting! Webhosting houdt in dat de website via een server in verbinding staat met het internet. Onze servers zorgen ervoor dat jouw nieuwe Restaurant Website ten allen tijde bereikbaar is voor bezoekers.

Updates en back-ups
Lurch zorgt ervoor dat jouw nieuwe website altijd up-to-date blijft en dat er regelmatig back-ups worden gemaakt zodat er niets verloren gaat. Daarnaast kunnen wij op verzoek ook de laatste integraties en functionaliteiten van Lurch Restaurant Reservations toevoegen wanneer deze uitkomen (zoals de widget of de reviews).

SSL certificaat
Een SSL certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding tussen twee computers. Met deze beschermde verbinding kun je data veilig over het internet sturen en voorkom je dat onbevoegden gevoelige informatie kunnen inzien. Je kunt een SSL-verbinding herkennen aan het kleine slotje in de zoekbalk of aan de https aan het begin van de URL.

Een ruime e-mailbox
Ook inbegrepen in dit pakket is een ruime e-mailbox van 1GB. Dit e-mail adres kun je bijvoorbeeld gebruiken voor aanvragen en reserveringen van het restaurant (info@restaurant.nl). Alle e-mails blijven veilig opgeslagen in de Cloud zodat je overal toegang hebt tot de inbox.

Een domeinnaam
Natuurlijk komt met een nieuwe Restaurant Website ook een nieuw domeinnaam. Lurch Restaurant Reservations helpt je een passend domeinnaam kiezen zodat jouw website snel en gemakkelijk vindbaar is online.

Wat kost het?

Een Restaurant Website is beschikbaar voor een vast tarief: slechts €30,- per maand! Voor dit lage bedrag beschik je over een volledig personaliseerbare website en complete toegang om zelf aanpassingen te maken aan teksten en foto’s die je plaatst.

Heb je echter niet genoeg tijd om zelf content te schrijven voor je Restaurant Website of weet je dat je geen topper bent in professionele teksten schrijven? Geen zorgen: Lurch Restaurant Reservations schrijft graag de teksten voor je! Alles wat jij hoeft te doen is het volgende opsturen: de menukaart(en), informatie over het restaurant en eventuele extra wensen die je vermeldt wilt hebben op de Restaurant Website. Lurch regelt vervolgens dat de website is voorzien van kwalitatieve teksten die goed vindbaar zijn in het Google algoritme.

Lijkt het je interessant om de teksten voor de restaurant website uit te besteden? Contacteer ons over de voorwaarden en de kosten!

Contact

Restaurant Website door Lurch

Beschik jij nog niet over een website voor jouw restaurant of ben je niet helemaal tevreden met de uitstraling van de huidige website? Overweeg dan een Restaurant Website gemaakt door de webdesigners van Lurch Restaurant Reservations! Voor slechts  €30,- per maand ben je verzekerd van een professionele website. Wil jij meer informatie over deze nieuwe service?

Meer over de Restaurant Websites

 

Nu bij Lurch: gepersonaliseerde Restaurant Websites

Fulltime SEO specialist. Werkzaam bij De Webmakers sinds 2019.