Lurch Restaurant Reservations wordt sinds het ontstaan in augustus 2021 dagelijks door vele restaurants gebruikt: van kleine lokale kroegjes tot grotere restaurants met ruimte voor honderden gasten per dag. Maar wist jij dat je het Lurch reserveringssysteem ook in andere delen van de horecasector kunt gebruiken? Dit wordt al regelmatig gedaan.

Over Lurch Restaurant Reservations

Lurch Restaurant Reservations is een reserveringssysteem door horecaondernemers voor horecaondernemers. Wij hebben alle wensen van de ondernemers op een rijtje gezet en dat als uitgangspunt gebruikt voor de ontwikkeling van het reserveringssysteem. De uitkomst? Een gebruiksvriendelijk en innovatief reserveringssysteem die aansluit bij de behoeftes van de horecaondernemer.

Lees meer over Lurch


Toepassingen van Lurch in de horecasector

Hoewel het reserveringssysteem volledig is ingericht op het bedienen van restaurants, wordt Lurch ook door andere bedrijven in de horecasector gebruikt. In principe is het reserveringssysteem voor elk bedrijf te gebruiken die te maken krijgt met reserveringen: of het nou om een tafel of een kamer gaat. 

Een aantal voorbeelden van toepassingen waarbij je Lurch Restaurant Reservations kunt gebruiken:

 • Evenementen
  Je organiseert bijvoorbeeld meerdere evenementen waaronder een wijnproeverij op locatie en een speciaal bier avond waarvoor men een tafel kan reserveren. Dit kan gemanaged worden in Lurch. Je kunt de verschillende evenementen toevoegen onder arrangementen zodat men kan selecteren voor welk evenement zij een reservering willen maken.
   
 • Vergaderzalen
  Beschik je over verschillende vergaderzalen en verhuur je deze aan gasten? Ook dan kun je gebruik maken van Lurch. Bij tafels, geef je de vergaderzalen op en kun je ze eventueel voorzien van een naam. Geef aan hoeveel personen er minimaal en maximaal inpassen en op welke tijden deze beschikbaar zijn. 

  Bied je bijvoorbeeld ook nog koffie en thee of lunch arrangementen aan? Voeg deze dan nog toe bij arrangementen.

  Meer weten over arrangementen in Lurch

   
 • Faciliteiten in hotels
  Voor hotels geldt eveneens hetzelfde. Laat gasten reserveren voor een diner in het restaurant, een vergaderzaal, de spa of een evenement. Met een reserveringssysteem kan een receptioniste of andere medewerker van een hotel eenvoudig reserveringen bijhouden om dubbele bezetting te voorkomen.
   
 • Bowlingbanen
  Laat gasten eenvoudig een bowlingbaan reserveren via het Lurch reserveringssysteem. Voer de bowlingbanen in, geef aan hoe lang de baan standaard gereserveerd is en op welke tijden de banen beschikbaar zijn. Daarna kun je direct beginnen met reserveren!


Lurch Restaurant Reservations gratis proberen?

Op dit moment zijn er al meerdere horecabedrijven die Lurch gebruiken voor het inplannen van bijvoorbeeld hun evenementen of vergaderingen. Ook jij kunt een maand gratis proberen of Lurch een geschikt systeem is voor jouw onderneming. 

Probeer Lurch gratis

Horeca reserveringssysteem Lurch: breed toepasbaar in de horecasector

Fulltime SEO specialist. Werkzaam bij De Webmakers sinds 2019.