Vanaf nu werkt Lurch met gebruiksrechten. Dit houdt in dat je kan bepalen wie toegang krijgt tot het volledige Lurch Restaurant Reservations systeem en wie alleen de reserveringen kan inzien. Zo zullen er minder misverstanden plaats vinden en kan niet iedereen zomaar belangrijke informatie aanpassen.

Wie kan wat zien?

Vanaf nu hebben alleen ‘owners’ of ‘beheerders’ gebruiksrechten tot alle pagina’s. Zij zijn dus ook degene die de gebruiksrechten kunnen bepalen van andere gebruikers. Let er wel op: na de nieuwe update kan iedereen nog het volledige systeem beheren, want iedereen staat nu nog onder ‘beheerders’. Wij raden daarom sterk aan om een kijkje te nemen wie onder ‘beheerders’ valt en wie naar ‘alle andere gebruikers groepen’ verplaatst kunnen worden.

Het is nu dus nog veiliger om al uw personeel toegang te geven tot het systeem, zonder dat zij aanpassingen kunnen maken. Alleen de beheerder(s) kunnen aanpassingen maken in het systeem. Alle andere gebruikersgroepen kunnen alleen het volgende inzien:

  • Dashboard
  • Rapporten pagina
  • Gebruikersoverzicht
  • Reserveringsoverzicht
  • Bestellingenoverzicht

Gebruikers toevoegen

Heb je nog geen gebruikers toegevoegd omdat je nieuw bent bij Lurch, of juist om de reden dat al het personeel inzicht had? Nu is een goed moment om uw profiel compleet te maken. Hier leggen wij kort uit hoe jij gebruikers kan toevoegen:

Stap 1: Ga in het menu naar ‘gebruikers’;

Stap 2: Voeg een gebruiker toe door op de button te klikken onder het overzicht;

Stap 3: Vul de gebruikersnaam, e-mail en wachtwoord in;

Stap 4: Markeer onderaan in welke gebruikersgroep de nieuwe gebruiker valt;

Stap 5: Gebruiker is nu toegevoegd!

Ook geïnteresseerd in Lurch?

Het reservering systeem van Lurch is gebouwd in overleg met diverse horecaondernemers. Zij vonden dat huidige systemen niet voldoen aan hun wensen. Lurch is daarom bezig om het systeem de functies te geven die de horecaondernemers nodig hebben.

Start nu jouw proeftermijn van 30 dagen!

Parttime contentbeheerder