Het is bijna zover! De grootste update van Lurch Restaurant Reservations staat voor de deur.. Met niet alleen een volledig nieuwe interface maar ook vele handige functionaliteiten waar jij als restauranteigenaar veel aan gaat hebben! In deze blog lees je meer over deze update.

De nieuwe interface: gebruiksvriendelijker en een nieuw design

Een aantal weken geleden hebben wij al de nieuwe inlogpagina en aanmeldpagina gepubliceerd zodat jullie alvast een voorproefje konden krijgen van het nieuwe ontwerp! Zoals je gezien hebt is het nieuwe design een stuk lichter met veel natuurlijke tinten die ook terug te zien zijn in het logo. 

Uiteraard is het nog wel mogelijk om de kleuren om te zetten naar de donkere modus met de optie ‘darkmode’. 
 

Nieuwe inlogpagina Lurch


Eenvoudige set-up en snel aanpassingen doorvoeren

De nieuwe interface oogt niet alleen aantrekkelijker, het is ook veel eenvoudiger om jouw restaurant in te stellen! De instellingen bevinden zich niet meer allemaal op één pagina maar zijn uitgesplitst en te vinden onder de kopjes waar de instellingen bij horen. Dit scheelt een hoop gezoek en heen en weer geklik. 

De nieuwe functionaliteiten

 • Reviews toevoegen aan je eigen website
  Op dit moment is het al mogelijk om reviews te verzamelen via Lurch Restaurant Reservations: gasten ontvangen na hun bezoek (of bestelling) een mail of sms met het verzoek om een review achter te laten. Nu kun je deze reviews met een stukje code toevoegen aan jouw website!
   
 • Super reservering
  De super reservering is een reservering die alle vooraf ingestelde eigenschappen negeert zodat je als restauranteigenaar op elke gewenste dag van de week, op elke gewenste tijd, een reservering kunt maken.

  Lees meer over de super reservering
   
 • Reserveringen filteren op status
  Het was al mogelijk om de status van een reservering aan te passen zodat je in het systeem kunt zien of een reservering bijvoorbeeld al is binnengekomen of al aan tafel zit. Met de nieuwe update kun je filteren op deze statussen: zo heb je een beter overzicht van jouw reserveringen. Ook de geannuleerde reserveringen en no-shows kunnen gefilterd worden.
   
 • Enkel naamveld bij reserveringen 
  Voorheen diende je tijdens het maken van een reservering een apart voornaam, achternaam en tussenvoegsel veld in te vullen. Wij hebben deze velden samengevoegd zodat je de naam sneller in kunt vullen of enkel een voornaam/achternaam in kunt vullen als je dat wenst. 

Wanneer kun je de nieuwe update verwachten?

Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet om het nieuwe design optimaal werkend te krijgen. We doen hard ons best om de vernieuwde interface begin volgende week live te zetten zodat jullie hier zo snel mogelijk van kunnen profiteren! 

Hoewel de interface veranderd en er een aantal nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd, blijft het voor de rest voor jou hetzelfde. De instellingen van jouw restaurant blijven bewaard en je kunt nog steeds op dezelfde manier inloggen. Het wordt juist alleen maar makkelijker om aanpassingen door te voeren.

Lurch gratis uitproberen

Maak je nog geen gebruik van Lurch? En ben je nu toch wel benieuwd geworden of het reserveringssysteem aansluit bij jouw restaurant? Probeer Lurch Restaurant Reservations één maand gratis. Meld je in een paar stappen aan via onderstaande button en bekijk de mogelijkheden!

Probeer Lurch gratis
 

Lurch 2.0: Nieuwe interface én functionaliteiten voor Lurch Restaurant Reservations

Fulltime SEO specialist. Werkzaam bij De Webmakers sinds 2019.