Na een update van het design van het reserveringssysteem van Lurch, kon een vernieuwd design voor de reserveringswidget niet achterblijven. De widget sluit nu beter aan bij het design van het Lurch reserveringssysteem én is gebruiksvriendelijker voor jouw websitebezoekers.

Wat is een reserveringswidget?

Een reserveringswidget is een gratis module die je aan je website toe kunt voegen zodat gebruikers op elke pagina van je website kunnen reserveren aan de hand van een pop-up. Dit zorgt ervoor dat het eenvoudiger is voor gebruikers om een reservering te maken én dat zij niet meer naar de reserveringspagina hoeven te zoeken. 

De Lurch reserveringswidget

De Lurch reserveringswidget was al even beschikbaar voor Lurch gebruikers, maar nog wel met het oude design. De vernieuwde widget heeft een passend design en is gebruiksvriendelijker voor jouw potentiële gasten. 

Na integratie op de website wordt de widget op elke pagina weergegeven aan de hand van een icoon rechts onderin de pagina met de tekst ‘Reserveer nu bij naam restaurant’. Zo weten potentiële gasten direct dat ze daar terecht kunnen om een reservering te maken.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om naast de widget, ook een reserveringsformulier en/of button naar de reserveringspagina toe te voegen. De reserveringen worden automatisch samengevoegd in het Lurch reserveringssysteem zodat je één overzicht hebt met alle reserveringen.

De voordelen van de Lurch reserveringswidget
 

 • Extra zichtbaarheid voor reserveringen
   
 • Eenvoudige integratie op de website
   
 • Zichtbaar op elke pagina van de website
   
 • Aan te passen naar eigen huisstijl
Lurch Widget


Plaats de widget in 4 stappen toe aan je website

In een aantal stappen kun je de widget toevoegen aan je website. Dit werkt voor een WordPress website als volgt:

 1. Ga in Lurch naar de reserveringswidget.
 2. Kies de gewenste taal (Engels of Nederlands) en kopieer de code.
 3. Om de widget op alle pagina’s weer te geven, ga je in WordPress naar widgets en voeg je daar een HTML-blok toe.
 4. Plak hier in de code en de widget is klaar voor gebruik!

Wil je een uitgebreide uitleg? Klik dan op onderstaande link.

Widget uitleg

Aanpassen naar de huisstijl van jouw website

Het is mogelijk om de widget aan te laten sluiten op de huisstijl van jouw website. Hier is echter wel programmeerkennis voor nodig: dit gebeurt namelijk aan de hand van CSS. Wil je de widget aangepast hebben naar de huisstijl? Neem dan contact op met jouw websitebouwer. 
 

Lurch gratis proberen?

Lurch Restaurant Reservations is een gebruiksvriendelijk reserveringssysteem voor restaurants met alle functionaliteiten die je als restaurant nodig hebt. Wij hanteren één vaste prijs voor alle functionaliteiten: de reserveringswidget zit hier dus bij inbegrepen. Ben je benieuwd of het reserveringssysteem van Lurch bij jouw restaurant past? Probeer het dan nu één maand gratis!

Probeer Lurch gratis
 

Reserveringswidget van Lurch | Nieuw design

Fulltime SEO specialist. Werkzaam bij De Webmakers sinds 2019.