Kort na de lancering van het Lurch reserveringssysteem, hebben wij ook besloten om een afhaal- en bezorg module te ontwikkelen. Hoewel deze module sinds december te gebruiken is, was het nog niet mogelijk om online betalingen te ontvangen. Dit is vanaf de volgende update wél mogelijk!

Maaltijdbezorging blijft ondanks heropening van de restaurants populair

Maaltijdbezorging is tijdens de Corona pandemie explosief toegenomen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat maar liefst 43% van alle horecabedrijven in Nederland deze optie aanbood. Hoewel de restaurants nu weer geopend zijn, wordt er in het najaar weer een opleving van het Coronavirus verwacht. De kans is aanwezig dat dit voor extra maaltijdbezorgingen zorgt. 

De afhaal- en bezorg module van Lurch

De afhaal- en bezorg module van Lurch is erg gebruiksvriendelijk en bevat handige functionaliteiten. Je kunt eenvoudig je eigen takeaway menu samenstellen door het toevoegen van producten (uit te breiden met productopties) en categorieën. 

Daarnaast kun je zelf kiezen of je gebruik wilt maken van zowel de mogelijkheid om klanten bestellingen af te laten halen als thuis te laten bezorgen. Hierbij kun je zelf je bezorggebied én de bezorgkosten bepalen.

Zo begin je met de afhaal- en bezorg module

Online betalingen voor meer gemak

Om restauranteigenaren meer gemak te bieden is het binnenkort mogelijk om online betalingen te ontvangen. Op deze manier hoeven restaurants dit niet meer zelf te regelen door gasten bijvoorbeeld bij het afhalen te laten betalen. Dit zorgt voor een soepel en gemakkelijk proces die volledig contactloos is. 

Je kunt de online betalingen eenvoudig aanzetten bij de instellingen onder Restaurant > betalingen. Selecteer hier de optie om betalingen aan te zetten voor afhaal- en bezorg bestellingen. De betalingen worden twee keer per maand naar jou overgemaakt. 

Houd er rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan het uitvoeren van betalingen. Deze worden in mindering gebracht op het totale bedrag dat tweewekelijks wordt overgemaakt.

De afhaal- en bezorg module gratis uitproberen?

Wil jij goed voorbereid zijn voor een mogelijke opleving van de pandemie? En wil je gebruik maken van een voordelige én gemakkelijke afhaal- en bezorg module? Probeer dan onze afhaal- en bezorg module een maand gratis. Bevalt het niet? Dan kan je eenvoudig weer stoppen. 

Probeer gratis
 

Online betalingen voor afhalen en bezorgen | Nu beschikbaar

Fulltime SEO specialist. Werkzaam bij De Webmakers sinds 2019.