Yes, de nieuwe update van Lurch is eindelijk live! In de nieuwe update is niet alleen het design flink onder handen genomen, maar ook de functionaliteiten. Zo is het vanaf nu bijvoorbeeld mogelijk om de reviews die je ontvangen hebt via Lurch op je website te plaatsen! Hoe? Dat lees je hier.

Lurch 2.0: nieuwe interface en functionaliteiten

Het is slechts twee dagen geleden dat Lurch 2.0 live is gegaan en jij als gebruiker kunt profiteren van het nieuwe design en de nieuwe functionaliteiten! In onze vorige blog heb je kunnen lezen over het nieuwe design en de nieuwe functionaliteiten. 

De nieuwe functionaliteiten:

 • Super reservering 
 • Reserveringen filteren op status
 • Enkel naamveld bij reserveringen
 • Reviews toevoegen aan je eigen website

Lees meer over de nieuwste versie van Lurch

Reviews toevoegen aan je eigen website

Lurch Restaurant Reservations Biedt de mogelijkheid om reviews te verzamelen via het reserveringsplatform. Gasten ontvangen 4 uur na hun bezoek of bestelling bij jouw restaurant een mail of sms met de vraag of zij een review willen achterlaten. En dit is massaal gedaan!

Daarom vinden wij het ook belangrijk dat de gebruikers van Lurch de reviews aan hun website kunnen toevoegen. De nieuwe update maakt het mogelijk dat je dit eenvoudig kunt doen! 

Hoe gaat zit in zijn werk?

Om de reviews aan je website toe te voegen, hoef je slechts een aantal stappen te doorlopen! Het gaat eigenlijk hetzelfde in zijn werk als het toevoegen van het reserveringsformulier en de widget. 

 1. Ga onder reserveringen naar de instellingen en klik op website integraties.
 2. Helemaal onderaan vind je ‘reviews exporteren naar website’, selecteer hier de taal voor de reviewpagina.
 3. Er komt nu een code tevoorschijn die je kopieert.
 4. Voeg op je website een HTML-blok toe en plaats hier de code in.
 5. De reviews zijn nu zichtbaar op jouw website.
   
Reviews op je website

 

Extra instellingen

Uiteraard zijn er ook een aantal extra instellingen die je kunt gebruiken om de reviews naar jouw wens weer te geven. Deze optionele instellingen zijn als volgt:

 • Kies het minimum aantal sterren die worden weergegeven 
  Standaard worden alleen reviews van 3 sterren of hoger weergegeven. Wil je dat er enkel beoordelingen van 4 sterren of meer worden weergegeven? Geef dit dan aan bij ‘minimum_stars’ in het stukje code.
   
 • Kies hoeveel reviews er worden weergegeven in het blok
  Standaard worden er 6 reviews getoond (mits het restaurant minimaal 6 reviews heeft). Wil je meer of minder reviews op de pagina? Geef dit dan aan bij ‘maximum_reviews’ in het stukje code.
   
 • Pas de titel van het blok aan
  De titel van het reviewblok is standaard ‘Reviews voor RESTAURANTNAAM’. Wil je een andere titel? Pas dit dan eenvoudig aan bij ‘reviews_title’ in het stukje code. 

Lurch gratis uitproberen

Maak je nog geen gebruik van Lurch? En ben je nu toch wel benieuwd geworden of het reserveringssysteem aansluit bij jouw restaurant? Probeer Lurch Restaurant Reservations één maand gratis. Meld je in een paar stappen aan via onderstaande button en bekijk de mogelijkheden!

Probeer Lurch gratis
 

Lurch reviews nu ook beschikbaar op jouw website | Lees hier hoe!

Fulltime SEO specialist. Werkzaam bij De Webmakers sinds 2019.