Over Lurch Restaurant Reservations

Lurch Restaurant Reservations is een nieuw restaurant reserveringssysteem door horecaondernemers, voor horecaondernemers. Nadat we van meerdere horecaondernemers te horen kregen dat zij niet helemaal tevreden waren met de functionaliteiten en prijzen van reserveringsmodules, hebben wij besloten om met hen om de tafel te gaan.

De wensen van horecaondernemers in kaart brengen

Tijdens de gesprekken met de horecaondernemers hebben wij de verschillende wensen op een rijtje gezet. We merkten vooral dat er behoefte was aan een eerlijke prijs zónder commissie en met functionaliteiten zoals een goed tafel management en het voorkomen van no-shows.

Al deze wensen hebben wij op een rijtje gezet, waarna we aan de slag zijn gegaan met het ontwikkelen van het nieuwe reserveringssysteem voor de horeca. De uitkomst van alle besprekingen heeft geleid tot een nieuw restaurant reserveringssysteem: Lurch Restaurant Reservations. 

De uitkomst? Lurch Restaurant Reservations

Lurch Restaurant Reservations bevat alle functionaliteiten die gewenst worden door horeca ondernemers. Dit zijn zowel bestaande functionaliteiten die onmisbaar zijn als nieuwe functies die nog gemist worden in de bestaande reserveringssystemen. Dit biedt voordelen ten opzichte van andere reserveringssystemen:

 • Slimme tafelcombinaties en management
  Tijdens het opzetten van je restaurant kun je alle tafels in je restaurant invoeren. Door aan te geven welke tafels gecombineerd kunnen worden, kan Lurch automatisch (gecombineerde) tafels toewijzen aan reserveringen die online worden gemaakt. 
   
 • Digitale en intelligente restaurant plattegrond
  De tafels die je hebt ingevoerd kun je in een digitale plattegrond plaatsen en indelen zoals in je eigen restaurant. Zo krijg je een duidelijk overzicht van de gereserveerde tafels. 
   
 • Markeren van klanten
  Lurch houdt een klantenbestand bij waar je als restauranteigenaren notities kunt toevoegen. Denk hierbij aan een no-show, dieetwensen en voorkeuren.
   
 • Maximaal aantal gasten per tijdslot en per dag instelbaar
  Wil je per tijdslot maar een maximaal aantal gasten in je restaurant? Geef dan in het systeem aan hoeveel gasten je maximaal in je restaurant wilt hebben. Bij het behalen van het maximaal aantal gasten, geeft het systeem deze tijden niet meer weer tussen de tijd opties. 
   
 • Tafels met prioriteit instellen
  In een restaurant hebben bepaalde tafels meer prioriteit dan anderen. Je kunt instellen welke tafels de hoogste prioriteit hebben zodat deze door het systeem als eerste worden toegewezen aan reserveringen.

Bekijk het reserveringssysteem

Nu ook een afhaal- en bezorg module beschikbaar

Naast het reserveringssysteem, hebben wij ook een afhaal- en bezorg module ontwikkeld zodat restaurants de mogelijkheid hebben om maaltijden te bezorgen of af te laten halen. De afhaal- en bezorg module bevat handige functionaliteiten zodat je op een eenvoudige manier producten kunt toevoegen. 

Bekijk de afhaal- en bezorg module

 

Deze restaurants kiezen al voor Lurch Restaurant Reservations: