Veelgestelde vragen

We hebben de meest voorkomende vragen over het aanmelden voor je verzameld.

Aanmelden

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen over het aan- en afmelden. Op deze manier kun je snel antwoord krijgen op je vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat leuk dat je Lurch Restaurant Reservations wilt gaan gebruiken! Via deze link kun je je aanmelden voor het reserveringssysteem en/of de afhaal- en bezorgmodule. De eerste maand is gratis. Bevalt het niet? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

De opzegtermijn van Lurch Restaurant Reservations is één maand. Je kunt je op ieder moment afmelden, het enige is dat je je maand af moet maken. 

Dat kan zeker! Wanneer je het tweede restaurant aanmeld hoef je alleen in het aanmeldformulier aan te vinken dat je al een restaurant hebt aangemeld bij Lurch Restaurant Reservations. Zo koppelt het systeem de accounts en kan je makkelijk vanuit één e-mailadres alles beheren.

Lurch Restaurant Reservations is een reserveringssysteem door horecaondernemers, voor horecaondernemers. Nadat we van meerdere horecaondernemers te horen kregen dat zij niet helemaal tevreden waren met de functionaliteiten en prijzen van bestaande reserveringsmodules, hebben wij besloten om met hen om de tafel te gaan. De uitkomst? Een horeca reserveringssysteem met alle functionaliteiten en flexibiliteit passend bij zowel grote als kleine restaurants!

Sluit Lurch Restaurant Reservations toch niet aan bij jouw wensen? Dan kun je je eenvoudig afmelden door ons een e-mail te sturen.

Afmelden
 

Deze restaurants kiezen al voor Lurch Restaurant Reservations: