Reservering Widget

Lees hier hoe je de Lurch reservering widget kunt toevoegen aan jouw website.

Reservering widget

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen over het instellen van de reservering widget. Op deze manier kun je snel antwoord krijgen op je vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Alle codes voor reserveringsformulieren en widgets zijn te vinden in het dashboard van Lurch. Klik op de balk ‘Jouw links, website code & widget’ en selecteer de widget code. Hier krijg je eerst nog de taalkeuze en in welke licht modus je de widget wilt tonen. Kopieer de code door op de kopieer knop te klikken rechts naast de code. Vervolgens kan je op jouw website deze code plakken in een HTML blok op de gewenste pagina, of kies ervoor om hem in de footer te zetten zodat je op elke pagina de widget ziet.

Het plaatsen van een widget kan misschien wat ingewikkeld klinken, maar als je deze stappen volgt kan het niet verkeerd gaan!

Bekijk uitgebreide widget uitleg

Deze restaurants kiezen al voor Lurch Restaurant Reservations: