Veelgestelde vragen

We hebben de meest voorkomende vragen over de restaurant instellingen voor je verzameld.

Restaurant Instellingen

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen over de reserveer module. Op deze manier kun je snel antwoord krijgen op je vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Nadat je je hebt aangemeld voor Lurch, kun je direct beginnen met het instellen van je restaurant. In het dashboard zie je een lijstje met punten onder ‘voltooi setup’ waar je precies kunt bijhouden hoe ver je al bent met het instellen van je restaurant. 

Wil je meer uitleg over het instellen van je restaurant? Ga dan naar onze kennisbank.

Openingstijden kun je toevoegen door in het menu te gaan naar ‘openingstijden’. Hier kun je de openingstijden voor je restaurant, het bezorgen en het afhalen instellen. 

Ga naar openingstijden

Ben je gesloten op feestdagen of andere dagen? Dan hoef je niet moeilijk te doen, maar kun je deze gesloten data toevoegen onder ‘speciale openingstijden’. 

Wil je dat bezoekers weten waarom je die dag gesloten bent? Vul dan via restaurant eigenschappen ‘datum tekst’ in. 

Ga naar openingstijden
 

Waarschijnlijk heb je een fout in één van de onderdelen van het formulier. Als er een fout zit in het formulier wordt het betreffende gedeelte rood. Verbeter deze fout of vul het missende veld in en sla dan het formulier op. Nu zijn de eigenschappen wel opgeslagen.

Ga naar restaurant-eigenschappen

Deze restaurants kiezen al voor Lurch Restaurant Reservations: